Поблизу Бережан під кригу провалився рибалка

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Поблизу Бережан на місцевому ставі під лід провалився рибалка. На щастя, чоловіка врятували. Допомагали рибалці вибратися з крижаної води працівники ДСНС разом з місцевими жителями.

 

«Учора близько п’ятої години вечора до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у Бережанах на місцевому ставі під лід провалився рибалка. Відтак на місце події відразу направили черговий караул державної пожежно-рятувальної частини у складі чотирьох рятувальників. Проте допомагати взялися і місцеві жителі, які також рибалили неподалік. Саме завдяки злагодженій роботі рятувальників і рибалок, чоловіка вдалося витягнути на берег. У чоловіка лікарі констатували «Загальне переохолодження організму». Відтак його терміново доправили до Бережанської центральної районної клінічної лікарні», – повідомили в управлінні ДСНС в області.

 

Рятувальники наголошують: виходити на лід нині небезпечно. Завзятих рибалок просять не нехтувати цією вимогою. Оскільки період риболовлі на льоду уже завершився. Надалі метеорологи передають плюсові температурні показники, відтак крига швидко танутиме.

Попередня стаття

Через ями на дорогах Тернопільщини сталося 15 ДТП, – поліція (НАЖИВО)

Наступна стаття

Мертвого чоловіка знайшли на Тернопільщині, на тілі – численні рани (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.