У центрі Тернополя нацгвардійці виконали бойовий танець

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

На Театральному майдані Тернополя танцювали нацгвардійці. З нагоди четвертої річниці від створення Національної гвардії України в центрі міста відбувся флешмоб.

 

Танець нацгвардійців символізував готовність до бою. Допомогли хлопцям у виконанні композиції місцеві студентки.

«Цим флешмобом ми хотіли дещо підняти бойовий дух хлопців, розрядити обстановку, серед учасників флешмобу – бійці із зони антитерористичної операції, деякі з них відносно недавно повернулися з території бойових дій. До тої пори вони перебували за місцями дислокації їхніх частин. Таким чином наші військові показали і свою єдність у боротьбі за Україну. Оскільки вони роблять все можливе, щоб в нашій державі нарешті запанував довгоочікуваний мир. А підтримували наших хлопців студентки педагогічного університету. Вони допомогли зробити цю постановку цілісною», – каже заступник командира роти з роботи з особовим складом Нацгвардії в Україні Руслан Левандовський.

 

Такі флешмоби пройшли у більшості регіонів України. Нацгвардійці демонстрували свою вправність і готовність захищати Україну.

 

Попередня стаття

Мертвого чоловіка знайшли на Тернопільщині, на тілі – численні рани (Відео)

Наступна стаття

Тернополянка двічі пограбувала один мазанин (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.