Поезія сама мене знайшла, – депутат облради Віталій Фидрин (Відео)

Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі…

 

Поезія жива, вона житиме вічно, звучатиме гучно «після написаного…». Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» до Всесвітнього дня поезії започаткував соціально-культурний проект «P. S.», у якому відомі тернополяни читають улюблені вірші. Відтак, власним приладом демонструючи – в рядках митців, визнаних світом, закладений код. А замислюватись над суттю життя у стрімкому круговерті часу – особливо актуально. Дивіться, слухайте, читайте вірші разом з нами!

Депутат Тернопільської облради, голова фракції «Об’єднання «Самопоміч» на Тернопільщині Віталій Фидрин зізнається, більше любить прозу. Але поезію залюбки читав в окопах у зоні АТО, коли мав вільну хвилинку.

– Ця поезія знайшла мене сама. Декілька днів тому натрапив на неї у соціальній мережі. І кожен рядок, який читав, дуже близький мені. Поезія пройняла мене до глибини душі. Зрозумів, що іншої читати не можу. Бо війна триває. Триватиме до нашої перемоги, – зауважив Віталій Фидрин.

Попередня стаття

На Тернопільщині почали сортувати сміття

Наступна стаття

Тернополян просять добровільно здати незаконну зброю

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.