У Тернополі встановлюють величезну писанку з ниток

Тернопіль готується до Великоднього ярмарку. В центрі міста облаштовують локації, на яких продаватимуть випічку та святкові сувеніри. А родзинкою ярмарку буде величезна писанка, виготовлена з яскравих ниток.

 

Запрацює Великодній ярмарок четвертого квітня. До завершення Пасхальних свят жителі Тернополя та гості міста зможуть придбати оригінальні сувеніри та скуштувати галицької випічки.

«Організовуємо    Великодній ярмарок. Локації працюватимуть з четвертого по п’ятнадцяте квітня. Тут продаватимуть різноманітні смаколики, солодощі. Запрошуємо тернополян, гостей міста. Тут має бути дуже цікаво. А родзинкою Великоднього ярмарку має стати дуже цікава писанка з ниток. Вона досить великих розмірів, і має оригінальну структуру», – повідомила Першому інтернет-телебаченню Тернопільщини «Медіатор» заступник директора Тернопільського туристично-інформаційного центру Галина Гончар.

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Сьогодні вранці у тернопільській маршрутці помер чоловік

Наступна стаття

Гроші за перемогу тернопільський паралімпієць Тарас Радь витратить на сучасний протез (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.