Чесна влада коштує недешево, – народний депутат Сергій Лещенко (Ефір)


В рамках туру Оптимізму до Тернополя завітав народний депутат України Сергій Лещенко. Нардеп зустрівся зі студентами та активною молоддю. Говорили про рівень освіти в Україні та проблеми еміграції за кордон.

 

 «Тур Оптимізму» – це серія регіональних зустрічей членів Міжфракційного депутатського об’єднання «ЄвроОптимісти». Ми їдемо в регіони, щоб вислухати про проблеми та виклики в суспільстві, довести, що кожен має можливість реалізуватися в політичному та громадському житті, розповісти про перемоги та поразки молодих політиків, стимулювати та надихати суспільство до громадської та політичної активності, – каже Сергій Лещенко.

 

Нардеп зауважив, сьогодні у молоді більше шансів здобути гарну освіту. Головне вибрати правильний напрямок.

–  Моє покоління, коли я вступав до університету, було дуже модно здобувати освіту бухгалтера, юриста тощо. Сьогодні елітною є сфера ІТ. Але не треба йти за модою, треба йти за талантами. Адже випускаючи багато однотипних фахівців, ми створюємо надзвичайно високу пропозицію на ринку, яку згодом не буде чим задовольнити, тим більше  буде зменшуватися зарплата  і тим важче буде пробитися, – продовжує Сергій  Лещенко.

 

Щоб стати політиком, не потрібно особливої освіти. Пан Лещенко каже, ним може бути кожен.

– Політика це не є фах, це є служіння. Де ти витрачаєш свої знання, досвід на те, щоб міняти країну. Тому чесні політики не коштують дешево. Наприкінці минулого року нам підняли заробітну плату. Народні обранці тепер заробляють 29 тисяч. Так, з одного боку це боляче чути, але з іншого це свідчить про непідкупність влади, – підсумовує народний депутат України Сергій Лещенко.

Попередня стаття

На Тернопільщині прокуратура вимагає повернути державі землю площею 82 гектари 

Наступна стаття

Поетичні рядки часто допомагають розставити акценти в суєті, – доктор економічних наук Володимир Мартинюк (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.