Поетичні рядки часто допомагають розставити акценти в суєті, – доктор економічних наук Володимир Мартинюк (Відео)


                                Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі…

Поезія жива, вона житиме вічно, звучатиме гучно «після написаного…». Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» з нагоди Всесвітнього дня поезії, який відмічають у березні започаткувала соціально-культурний проект «P. S.», у якому відомі тернополяни читають улюблені вірші. Відтак, власним приладом демонструючи – в рядках митців, визнаних світом, закладений код. А замислюватись над суттю життя у стрімкому круговерті часу – особливо актуально. Дивіться, слухайте, читайте вірші разом з нами!

Доктор економічних наук, професор, претендент на посаду ректора Тернопільського національного економічного університету Володимир Мартинюк зізнається, через швидкий темп життя читати вдається не часто. Проте, намагається не втрачати даремно часу і чи то у черзі, чи чекаючи зустрічей,  хоч кілька цікавих рядків прочитати.

Поезія мені близька, особливо Ліни Костенко. Сучасний світ вимагає постійного життєвого руху, багато подорожувати, вивчати іноземні мови, знайомитися з різними культурами, але поезія цієї письменниці – завжди в серці. Я взагалі переконаний, що кожній людині варто мати звичку зазирати до книжок, бо часто там можна знайти підказки, які допомагають правильно сприймати світ, – каже Володимир Мартинюк.

Попередня стаття

Чесна влада коштує недешево, – народний депутат Сергій Лещенко (Ефір)

Наступна стаття

У півстолітньому «Палаці щастя» більше не одружуватимуться тернополяни (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.