У Тернополі поліціанти розшукують BMW на литовських номерах

1 квітня о 8:30 годині на проспекті Злуки у Тернополі зіткнулися автомобілі марки Suzuki SX та BMW 530. Завдавши матеріальних збитків, водій BMW з місця події втік.

 

Правоохоронці звертаються до тернополян допомогти встановити особу водія-втікача. Дані автівки, за кермом якої перебував розшукуваний керманич, – BMW 530 чорного кольору, реєстраційний номер транспортного засобу ERN 727 (Республіка Литва). Кому щось відомо про місце знаходження водія або зазначеного транспорту, телефонуйте на гарячу лінію 102 або за номером телефону (068) 605-34-84. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині жахлива ДТП. Троє людей загинули, ще троє – у лікарні

Наступна стаття

У Тернополі з розважального закладу евакуювали понад 600 людей

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.