У Тернополі через автомобіль виникла стрілянина (Відео)

Купівля автомобіля для одного із жителів Тернополя завершилася стріляниною. Чоловік придбав автівку нещодавно. Знайомий, який проживав із власником транспорту в одній багатоповерхівці, вирішив, що йому за вдалу покупку мають виставити могорич. Новоспечений власник іномарки із цим не погодився. Відтак, між чоловіками виник конфлікт із застосуванням спецзасобів та зброї. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Святослав Журовський та додав відео з місця події.

Ось такий випадок стався 10 квітня по Злуки, 1. Мешканець купив автомобіль, інший мешканець вирішив що за це власник авто має виставити могорич. Виник конфлікт з застосуванням професійних спецзасобів та газового пістолету, з якого внук агресора стріляв з вікна (шкода, відео без звуку). Поліція потім пістолет вилучила, на який не було документів, – пише Святослав Журовський. 

 

підготувала Людмила Маліброда

Фото з відкритих джерел
Попередня стаття

У квітні-травні до армії призвуть понад 400 тернополян (Відео)

Наступна стаття

Тернопільська біатлоністка зайняла третє місце на чемпіонаті світу в Австрії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.