Лише дві громади платитимуть за навчання дітей у Тернополі, – Сергій Надал (Відео)


17 учасників АТО отримають квартири. Таке рішення сьогодні прийняли на сесії ТМР. Також депутати прийняли рішення про реорганізацію Тернопільської обласної експериментальної школи мистецтв імені Ігоря Герети шляхом об’єднання з ЗОШ №21. Про це під час брифінгу зауважив міський голова Сергій Надал.

 

– Напередодні об’єднання були проведені збори з колективом 21 школи і школи мистецтв. Було вирішено, що навчальна програма незважаючи на реорганізацію не зміниться. Ті класи, які мають мистецьку складу, і будуть продовжувати навчання у тому ж руслі. Також можна навчатися за звичною шкільною програмою. Також у 21 школі є достатньо класів для всіх дітей, – зауважив міський голова.

 

Також під час брифінгу Сергій Надал зауважив, що дві громади підписали з міською радою міжтрансферні  договори.

 

– Байковецька і Залозецька громади погодилися платити за навчання дітей. Якщо інші ОТГ не підпишуть такі трансфери, то люди будуть змушені самотужки оплачувати за дитячі садочки та освітні заклади Тернополя, – каже Сергій Надал.

Попередня стаття

Про зміни до бюджету і генплану Тернополя, – міський голова Сергій Надал (НАЖИВО)

Наступна стаття

У неділю в центрі Тернополя молитимуться за єдність церкви в Україні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.