На Тернопільщині у ДТП постраждала 10-річна дитина

фото з відкритих джерел

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у селі Кам’янки Підволочиського району. Водій автомобіля марки ВАЗ-2107 виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з Daewoo Lanos.
В результаті удару з тілесними ушкодженнями до лікарні потрапила пасажир Daewoo. У 10-річної дівчинки медики зафіксували забійну рану надбрівної ділянки. Після надання необхідної допомоги її відпустили додому.
У водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області. 
Людмила Маліброда
Попередня стаття

У Тернополі евакуювали автомобіль, припаркований з порушенням

Наступна стаття

Тернополяни активно пересідають на велосипеди

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.