Сотні тернополян зустрічають віськовослужбовців з АТО (НАЖИВО)


Із зони АТО на Тернопільщинує повертається один із підрозділів Тернопільської окремої артилерійської бригади. Більше сотні військових повертаються додому, аби відпочити та відновити бойову дієздатність.

 

Частина бійців несли службу всі 4 роки, приїжджали додому лише у короткі відпустки. Тому сьогодні їх зустрічають з усіма почестями.

 

Подружжю Віталія та Людмили рік. Обоє військові. Жінка розповідає, хотіли завжди бути поруч з чоловіком, тому пішла служити. Але доля розпорядися інакше – вона
залишилася у військовій частині, він поїхав на Схід.

 

– Чоловіка чекала рік. Найважче було не знати, що там відбувається. Бо коли він піднімав слухавку і казав, що не може говорити, або коли було чути постріли – це дуже важко. Тому не знаю, чи зможу це так чекати. Напевне на наступну ротацію поїдемо на Схід разом, – розповідає Людмила.

 

За час служби військові облаштовували побут, тому додому повертаються разом з чотирилапими друзями.

 

– Мені подарувати собаку, коли він був ще цуценям. Подарували місцеві. Не міг його просто залишити, забираю додому, – каже військовослужбовець пан Олександр. 

 

Попередня стаття

Тернополяни активно пересідають на велосипеди

Наступна стаття

“Насмажимо дерунів і покличемо рідних” – мама військового, який повернувся з АТО (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.