На Тернопільщині почався пожежонебезпечний період (НАЖИВО)


З початку року на території Тернопільської області виникло 186 в екосистемах. Ріс, в порівнянні з цим періодуом минулого року  – майже 105 відсотків. Загальна площа пожеж у 2018-му склала 147, 6 га. що майже на половину більше ніж минулоріч.

Про  страшні наслідки спалювання сухої трави йдеться під час брифінгу в Управлінні України у Тернопільській області.

 

Причини виникнення таких пожеж коментує  начальник управління  Віктор Маслей.

 

Також у заході беруть участь: перший заступник начальника Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Іван Приймачук, заступник начальника Управління екології та природних ресурсів Тернопільської ОДА Ігор П’ятківський та начальник Державної екологічної інспекції у Тернопільській області Едуард Ференц.

Онлайн трансляцію брифінгу можна подивитись на сторінці фейсбук – Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР”

Попередня стаття

Тисяча тернополян постраждали від домашнього насилля

Наступна стаття

“Соціальне таксі” для тернопільських інвалідів обійшлося у 20 тисяч доларів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.