Громадського активіста Олексія Станька звільнили під домашній арешт (Відео)

У Тернополі з-під варти звільнили громадського активіста, керівника Тернопільського обласного осередку Громадсько-політичний рух “ІДЕЯ НАЦІЇ” Олексія Станька.

 

Вирок оголосив суддя Тернопільського міськрайонного суду Олександр Дуда. Відео із зали судового засідання оприлюднила Наталія Станько на своїй сторінці у Facebook.

 

Нагадаємо, раніше журналісти Першого інтернет-телебачення “МедіаТОР” повідомляли, що працівники прокуратури Тернопільської області затримали адвоката – колишнього працівника поліції, який разом з двома громадськими активістами вимагав у тернопільського підприємця 71 000 гривень.

 

За ці гроші вони обіцяли не перешкоджати у будівництві в обласному центрі об’єкта малої архітектурної форми (кіоска). У випадку ненадання коштів підприємцю погрожували знищенням особистого майна.

 

Триває розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст.189 КК України (вимагання за попередньою змовою групою осіб).Злочин викрито спільно із працівниками Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. Повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Тернопільський гурт “ТРІОДА” оновив склад

Наступна стаття

Тернополянина затримали на хабарі за медичні довідки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.