“Везуть, як худобу”, – тернопільські пасажири не вміщаються у вагони потягів (Відео)


Поїзд виживання. Аби попрацювати на грядках, тернопільські пасажири боряться за місце у вагоні. А коли вже розуміють, що їхати сидячи не вдасться, допомагають одне одному бодай влізти в  потяг. Та вдається це людям з трудом.

 

Сьогодні із станції «Тернопіль» на дачу у довколишні села їхали сотні тернополян. Більшість з них вже на пероні говорили про те, що у вагоні доведеться стояти. Та коли на колію прибув поїзд, який їде у Ходорів, люди кинулись брати потяг штурмом, бо й стояти було ніде.

 

Найбільше пасажирів було до села Буцнів. Вийшовши з переповненого вагону, люди поділились емоціями із журналістами Першого інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР».

 

Везуть нас як худобу. Бо як машину заправляють худобу 4, 5-ту не беруть, а тут беруть, люди душаться. Потім приїжджає швидка в Ходачків, В Тернопіль, в Березовицю і знімають хворих людей, це знущання, – каже пасажирка пані Надія.

 

– Дуже погано. Треба вагонів більше. Дають два вагони, один короткий, другий більший, а людей багато, то страхіття,- каже пенсіонерка. ЇЇ чоловік розповів, що до буцнівських дач, їхав у тамбурі. Там разом з ним помістився ще однин чоловік.

 

Чергові станції кажуть: таку малу кількість вагонів дають у ДЕПО. Просити додаткових не мають підстав, бо більшість пасажирів – пенсіонери, вони не беруть квитків у касі, тож офіційно сьогодні на потяг  Тернопіль-Ходорів сіло лише 50 пасажирів.

 

До речі,  днями у Львівській області  на станції “Скнилів” понад 200 розлючених пасажирів вийшли з електрички Львів-Мукачево та заблокували її рух. Так люди виступили проти тисняви в електричках.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Відсьогодні в Україні замість АТО – Операція Об’єднаних сил

Наступна стаття

Сьогодні прощатимуться із знаним тернопільським педагогом

One Comment

    Avatar
  • Відповідь про те що пенсіонери не беруть квитки відмазка.В поїзді ходить кондуктор який забовязаний обілечувати всіх пасажирів,включаючи пільговиків.Так само як і в тролейбусах чи маршрутках.Тоді одразу буде відома кількість пасажирів.А вони цьго не хочуть робити….

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.