Сьогодні прощатимуться із знаним тернопільським педагогом

Освітяни Тернополя в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті Миколи Миколайовича Николина (03.04.1963-29.04.2018), педагога-новатора, кандидата педагогічних наук, керівника Лабораторії обдарованої дитини Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу.

 

Серце Миколи Миколайовича перестало битися на 56 році життя. Воно було віддане Україні, тернополянам, колегам-педагогам і численним учням. Його досвід, порядність і приклади мудрих вчинків стануть у нагоді не одному поколінню молодих науковців, дослідників та вчителів.

 

Життєвий шлях М.М.Николина – це зразок людської гідності, добропорядності, чесності та доброти. Його смерть є непоправною втратою для усього колективу та його родини.

 

Похорон відбудеться 01.05.2018 р. Початок о 11.00 в «Домі печалі» (вул. Микулинецька, 27).

 

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» щиро співчуває рідним! Світла пам’ять!

Попередня стаття

“Везуть, як худобу”, – тернопільські пасажири не вміщаються у вагони потягів (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині скоро запрацює третій спиртзавод (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.