Жителів Тернопільщини закликають вчитися волонтерству

На Тернопільщині відбудеться «Школа волонтера». Це проект, який спрямований на популяризацію ідей волонтерства, підвищення рівня обізнаності різних верств населення про історичний досвід волонтерської діяльності в Україні та світі, заохочення до активної участі в суспільному житті своєї громади, -повідомляє прес-служба Тернопільскої ОДА.

 

12-13 травня у Копичинецькому музеї театрального мистецтва відбудеться дводенний тренінг «Школа Волонтерів» за підтримки ВГО «Поруч». Під час тренінгу учасники дізнаються про волонтерство та його особливості, опанують навички залучення ресурсів для проектів, написання та реалізації грантових проектних заявок. Тренери супроводжуватимуть групи учасників у процесі ідейної розробки проектів на користь громади, їхні розробки та оформлення бюджетів.

 

Для того, щоб процес був максимально практичним, громадська організація «Поруч» виділила мікрогрант розміром 5 тисяч гривень для підтримки найкраще підготовленого учасниками тренінгу проекту.

 

Заповнити реєстраційну заявку на участь у заході можна за посиланням: https://goo.gl/forms/3uFYQ7CvU6qHkgej1

Попередня стаття

На Тернопільщини вшанували 600 мешканців села, яких вбили нацисти (Відео)

Наступна стаття

З травня тернополянам по-новому нараховуватимуть субсидії

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.