Шестирічний хлопчик, якому штир наскірзь прорізав підборіддя, одужує (Відео)


 

Наскрізь прорізав підборіддя. У Кременці 6-річний хлопчик впав з велосипеда на металевий штир, який заліз в підборіддя.

 

На місце одразу приїхала швидка медична допомога та ДСНС.

 

Мама 6-річного Володі Віта розповідає, що не бачила як хлопчик впав. На той момент була вдома, всього за декілька метрів. Прибігла, коли дитину рятували.

 

– Штир повністю заліз в підборіддя, сантиметр металу стирчало. Лікарі вагалися де саме відрізати, бо це ж личко. Слава Богу працівник ДСНС все зробив правильно, я йому дуже вдячна, – каже мама Віта Данилюк.

 

Згодом бригада лікарів з Тернопільської обласної лікарні приїхала до Кременця. У районній лікарні зробили операцію. Після забрали хлопчика до реанімаційного відділення в Тернополі.

 

Сьогодні, каже заступник головного лікаря з хірургічної роботи ТОДКЛ Володимир Білінський, стан хлопчика задовільний.

 

Шестирічний Володя розповідає, що їхав на велосипеді однією рукою, руль закрутився і він впав на металевий паркан. Маму Віту Данилюк найбільше обурює те, що паркан зі штирями досі не демонтували. Каже, добиватиметься, щоб його забрали, бо не хоче повторення подібних випадків.

 

Наталя КОЛОДІЙ, Сергій РУСАКОВ

 

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопільщині водій заїхав в трансформаторну станцію (Фото)

Наступна стаття

Бути жіночними і сильними вчили тернопільських матусь (Відео)

One Comment

    Avatar
  • Я знаю цього хлопчика і маму…Забор треба знести

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.