У старовинному містечку Збаражі організували свято фарб (Фото)

фото з соцмереж

Яскраві фарби і багато музики, – так святкували День міста у Збаражі. У програмі було чимало цікавих занять для дітей, а також велопробіг і змагання зі стрітболу, які об’єднали юних жителів містечка та літніх краян.

 

Неймовірне свято фарб подарувало чимало позитивних емоцій дітям. Вони, не шкодуючи одягу, розфарбовували один одного. «Дуже активний сьогодні в нас день міста. Велопробіг, стрітбол, а тепер – свято фарб. Це все нам подарувало стільки енергії і щастя. По-особливому раділи діти. Для них свято фарб – це захоплююча гра», – каже жителька Збаража Ілона Ткач.

 

У вечірній час діти та дорослі зібралися під стінами Збаразького замку для перегляду фільму «Червоний».

 

Нагадаємо, святкування Дня міста та відкриття літнього туристичного сезону  Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР транслювало НАЖИВО. 

Вікторія Неборак

Фото з соцмереж

 

Попередня стаття

Через ревнощі кременчанка до смерті побила 19-річну дівчину (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині водій заїхав в трансформаторну станцію (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.