Театральним майданом Тернополя дефілюватимуть моделі із вадами слуху

17 травня – День вишиванки. З цієї нагоди на Театральному майдані Тернополя в рамках благодійного проекту “Віра, надія, любов” відбудеться показ одягу місцевих дизайнерів. Розпочнеться він в 17-тій годині. На подіум вийдуть і дефілюватимуть у вишиваних витворах вихованці школи-інтернату для дітей зі зниженим слухом.

 

Ініціатор заходу – дизайнер еко-одягу Оксана Чмиленко. Його організатор – студія рукотворів “Палітра тепла” за підтримки модельного агентства “Selfie models group”, тренери якого безкоштовно проводили навчання з дефіле та фото-класу.

 

У програмі благодійного проекту виступи Ірини Борисюк та Надії Гураль. Родзинкою вечора стане спільне виконання пісні Ірини Борисюк з однією із глухих моделей жестовою мовою.

 

Всіх дизайнерів із своїми колекціями запрошують до участі у проекті.

Попередня стаття

Майже три тисячі тернополян виступили за традиційні сім’ї (Відео)

Наступна стаття

Майже 100 кілограмів овочів не потрапили на ринки Тернопільщини через вміст нітратів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.