Поховають підполковника Руслана Муляра у Тернополі завтра

 

Колектив Тернопільського управління СБУ попрощався із підполковником Русланом Муляром. Сьогодні Руслан востаннє побував у стінах рідного Управління, в якому прослужив понад сімнадцять років свого життя, написали на сторінці УСБУ в Тернопільській області.

 

Поруч із каплицею Святого Юрія Переможця, розташованій на території УСБУ, відбулося богослужіння за упокій душі загиблого Героя. Друзі, колеги та бойові побратими схилили голови у молитві, віддаючи шану офіцеру спецслужби, який присвятив своє життя служінню народу та захисту Батьківщини.

 

Панахида за померлим відбудеться сьогодні о 17:00 у Домі Скорботи.  Похорон – 29.05.2018 о 10:00 на Микулинецькому кладовищі.

 

Нагадаємо, загинув підполковник Руслан Муляр під час виконання бойового завдання на Луганщині. Тіло привезли вночі.

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Пластуни та гопаківці з Тернопільщини вирушили в Карпати (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі вночі автівка збила п’яного пішохода (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.