У міні-зоопарку на Тернопільщині лев поранив дитину

У Заліщицькому районі невнолітнього хлопчика травмував лев. Тварина знаходилася у міні-зоопарку, куди 14-річний потерпілий прийшов разом із батьками. У поліцію про випадок повідомив черговий лікар районної лікарні.

 

Поліціанти з’ясували, 29 травня хлопчик перебував разом з батьками у міні-зоопарку, розташованому на території комплексу. Він підійшов надто близько до клітки з левом і тварина вдарила його лапою по плечі. Хлопчика доправили до медзакладу. Лікарі діагностували рвану рану лівого плеча, йому надали необхідну медичну допомогу.

 

За попередніми даними, неповнолітній відвідувач порушив правила безпеки, намагаючись зробити фото з твариною, проте батьки це заперечують. Зараз поліцейські встановлюють всі обставини. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.
Попередня стаття

Тернопільські правоохоронці вчергове вирушили на Схід (Відео)

Наступна стаття

У Кутківцях поблизу Тернополя викрали 10 каналізаційних решіток

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.