Шоколад є по-різному корисним для чоловіків і жінок

The Daily Mail опублікував дані, отримані дослідниками з Гарвардської школи медицини. Їх робота показала, що чоловікам, на відміну від прекрасної статі, корисно їсти багато шоколаду.

 

Гарвардські вчені прийшли до висновку, що у раціоні харчування у чоловіків шоколад повинен бути присутнім регулярно, тоді як у жінок – тільки іноді. Для чоловіків та жінок користь від шоколаду різна, впевнені ці медики.

 

Проаналізувавши свідчення з ряду останніх наукових досліджень властивостей шоколаду, експерти заявили, що шоколад є єдиним видом солодощів, для якого можна зробити виняток у рекомендаціях щодо обмеження у споживанні. Вони висловились про те, що чоловікам його можна їсти багато – до 6 порцій щотижня.

 

Зі слів медпрацівників, споживання шоколаду захищає чоловіків від проблем з серцем. “У чорному шоколаді багато антиоксидантів-флавоноїдів, які мають протизапальну та антитромбозну дію. Його споживання може зменшувати рівень холестерину і тиск”, – розповіли вчені з Гарварду.

 

Водночас вони допускають, що корисна доза шоколаду для представників обох статей може бути різною. Жінкам краще обмежитись однією або трохи більше за одну плиткою шоколаду на місяць, висловили свою думку працівники.

 

Джерело: Харчі.інфо

Попередня стаття

Тернополяни можуть дуже вигідно придбати квитки на шоу DZIDZIO (Відео)

Наступна стаття

Цьогоріч на дорогах Тернополя встановлять камери відеоспостереження

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.