На Тернопільщині іномарка врізалася у паркан: водій в реанімації (Фото)

ДТП сталася у місті Почаїв на вулиці Радивилівській. Водій автомобіля Audi A6 не впорався з керуванням та врізався у паркан. Чоловіка у важкому стані госпіталізували у реанімацію Тернопільської обласної лікарні.

 

Як розповідають очевидці події, ДТП сталася через автомобіль який виїхав на зустрічну смугу.

 

– Автомобіль Audi A6 врізався в паркан, внаслідок маневрування від удару із зустрічним автомобілем – червоним хтечбеком 90 років, який виїхав на зустрічну смугу, перетнувши суцільну.

Свідки стверджують, що злощасний хетчбек з трьома особами в салоні зупинився, але за кілька хвили втік з місця пригоди. Орієнтовне місце перебування та проживання тих осіб встановлюється.

Просимо всіх, хто може щось знати або щось бачив у той вечір повідомити за телефоном +380504978777, – пишуть очевидці події.

 

Загалом, у минулі вихідні на Тернопільщині трапилися три автопригоди. У водія автомобіля Audi A6 взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

ДТП У ПОЧАЄВІ!Ввечері у суботу 24.06.2018 р в місті Почаєві на вулиці Радивилівській сталася дорожньо-транспортна…

Опубліковано Типовий Почаїв Понеділок, 25 червня 2018 р.

 

Попередня стаття

На Тернопільщині шукають 15-річну дівчину (Фото)

Наступна стаття

Керівництво спиртового заводу у Збаражі компенсує збитки пожежі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.