Житель Тернопільщини викрав гроші з картки товариша

Майже вісім тисяч гривень зникли з картки рядового військової частини, що у Кам’янці Подільському. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області. Потерпілий зазначає, що з його банківської картки через систему «Приват 24» невідома особа перечислила на іншу картку 7600 гривень.

 

Правоохоронці затримали зловмисника. Ним виявився товариш військовослужбовця, 31-річний житель Борщова. Колись чоловік просив у потерпілого телефон, аби через «Приват 24» поповнити собі мобільний рахунок. Підгледів пароль та згодом перекинув усю суму на свою картку.

 

Зловмисник встиг витратити майже всі вкрадені кошти. На цю суму він купив собі мобільний телефон, гарнітуру до нього та парфуми.

Чоловік раніше вже мав проблеми з законом, кажуть правоохоронці. Кримінальне провадження розпочато за частиною 1 статті 185 ККУ, – повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області

 

Попередня стаття

У Тернополі на Кривоноса п’яний водій спричинив ДТП

Наступна стаття

Учні в «повітрі»: суд щодо реорганізації тернопільської школи мистецтв перенесли на кінець літа (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.