Тисячі прочан прийшли до Зарваниці на Божественну Літургію (Наживо)


Тисячі прочан взяли участь у Загальноукраїнській прощі до Зарваниці, приуроченій 1030-літтю Хрещення Русі-України та молитві за мир в Україні.

 

З Тернополя паломники вирушили у п’ятницю,13 серпня. Кожен за два дні подолає пішки 54 кілометри маршруту Тернопіль–Струсів–Зарваниця. Цікаво, що цього року до прощі долучився студент Тернопільського медичного університету Джон, який приїхав на навчання з Республіки Гани. Він, як вірний Католицької Церкви, долучився до паломництва, щоби спільно з українцями пройти дводенний виснажливий маршрут до чудотворного місця та молитися за мир у всьому світі.

 

Сьогодні у Патріаршому соборі Воскресіння Христового розпочнеться Божественна Літургія, яка об’єднає всіх присутніх у молитві.

 

Відео: Живе Телебачення

Попередня стаття

Архиєрейська Божественна Літургія у Зарваниці (Наживо)

Наступна стаття

Археологи на Тернопільщині розкопали унікальні артефакти (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.