Тернополянка, через яку вибухнула квартира на Пушкіна, вже намагалася покінчити з життям (Відео)

Хотіла піти на той світ і ледь не забрала з собою чоловіка та сина. У Тернополі жінка відкрила всі камфори на газовій плиті, що призвело до вибуху. Поки чоловіки горіли – Оксана сиділа у сусідній кімнаті. На порятунок кинулися сусіди.

– Дуже страшний був вибух, ми не зрозуміли, що сталося. Тоді почули шалений крик дитини, яка була обпечена і вибігла на балкон. Усі сусіди вибігли на подвір’я і тоді зрозуміли, що вибух стався на восьмому поверсі, – розповідає сусідка Оксана.

Подружжя Романа та Оксани у будинку на вулиці Пушкіна живе давно. Мешканці кажуть, минулого року пару наче підмінили. Жінка стала мовчазно, чоловік перестав з усіма вітатися. Чули, що Оксана вже намагалася звести кінці з життям. Та не думали, що покалічити може найрідніших.

– Вона була в такому стані неадекватному, стояла збоку. Коли всіх забрала швидка, ми почали запитувати що сталося, чому не поїхала з сином, вона не реагувала зовсім, – каже мешканка будинку Надія.

Сьогодні 45-річний Роман з малолітнім сином в реанімації. В обох обпечена майже половина тіла.

– Дитина поступила у важкому стані, 30 % тіла обгоріло. Так само і в батька, є опіки обличчя, шиї, спини. В дитини обидві ручки, правий колінний суглоб і ліва гомілка. Нині вони в край важкому стані, такий стан обумовлений опіками дихальних шляхів, – каже лікар-комбустіолог Ярослав Головатий.

Що стало причиною загорання з’ясовують правоохоронці. Кажуть, за попередньою версією загорівся природній газ.

– Коли мама відкрила камфори, син заряджав телефон, могла піти іскра, а могло від того, що чоловік відкрив вікна. Це ще з’ясовують слідчі, – зазначив начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета.

Натомість газовики запевняють – витоку речовини не сталося.

– Газ через хату не проходить. Всі труби ведуть на кухню. Якщо був би витік газу, то він повинен зайти в кухню і з кухні вийти хату. Після вибуху, наслідків на кухні не було. Ми перевірили з надзвичайниками, витоку газу не було, – повідомив голова правління ПАТ “Тернопільміськгаз” Володимир Бобрівець.

Після вчорашнього вибуху біля під’їзду повно розбитого скла. Поруч граються діти. Кажуть ще вчора разом з ними був Максимко, нині переживають чи виживе. Врятувати хлопчика намагаються і волонтери: шукають донорів та збирають кошти, бо попереду численні операції та пересадки шкіри.

Допомогти 7-річному Максиму та його татові можна, перерахувавши кошти на К/р ПБ 5169 3600 0097 5445, Малік Ірина.

 

Попередня стаття

Багатодітна мама з Тернопільщини виграла суд в управління соцзахисту населення

Наступна стаття

Топ-10 найкращих подарунків для однорічного карапуза

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.