Траса Тернопіль-Ланівці перекрита, люди вимагають збільшення ціни на молоко (НАЖИВО)

Дорогу Тернопіль-Ланівці  перекрили жителі довколишніх сіл. Так люди хочуть привернути увагу до проблеми низької ціни за молоко, яке здають на молочарні.

На акцію протесту зібралися мешканці з села Лопушне та Верещаки. Попередньо перекриття дороги заплановано на дві години. Транспорт не зможе рухатися в напрямку Тернополя та Ланівець.

За словами учасників, Лановецька адміністрація попереджена. Тому селяни чекатимуть влади. Журналісти Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР на місці, транслюватимуть акцію НАЖИВО.

Попередня стаття

Померла 5-річна Віка, яка травмувалась в ДТП за участю військового авто неподалік Тернополя

Наступна стаття

Двоє людей постраждало під час вибуху в багатоповерхівці Тернополя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.