Лемківська ватра на Монастирищині гуртує понад тисячу лемків з усього світу (Відео)

Ще вчора, 3 серпня, розпочали 19 Всеукраїнський фестиваль лемківської культури. Нині на Монастирищині в урочищі “Бичова” зібрались лемки та гості фестивалю не лише з України, а й з різних куточків світу.

На фестивалі «Дзвони Лемківщини» представлені унікальні лемківські звичаї, культура та мистецтво, тематичні виставки та різноманітні майстер-класи. Фестиваль триває три дні. Щодня можна оглядати експозиції Музею лемківської культури і побуту. Після обіду в урочищі Бичова концертна програма. А також традиційне запалювання ватри.

Попередня стаття

«Словник похвали», або Чому дитину треба хвалити

Наступна стаття

На Борщівщині в полі загорівся КамАЗ з тюками соломи (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.