Цього тижня на Тернопільщині передбачають тридцятиградусну спеку

 

Понад тридцять градусів тепла передбачають метеорологи цього тижня на Тернопільщині. За прогнозами обласного гідрометеоцентру, переважно спостерігатиметься суха, спекотна та ясна погода. Однак місцями в області пройдуть короткочасні дощі та грози

«Упродовж доби по області і місту Тернополю – ясно, без опадів. Температура повітря – 26 – 28 градусів вище нуля. Завтра по області і місту Тернополю також буде ясно.  Вночі температура повітря 16-18 градусів вище нуля, вдень – 30-32 градуси з позначкою плюс. Вітер південний – 3 – 8 метрів за секунду, місцями незначні пориви вітру», – повідомила першому інтернет-телебаченню метеоролог Оксана Озимків.

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, упродовж тижня на Тернопільщині передбачається досить спекотна погода. По всій території регіону стовпчики термометрів підвищуватимуться до тридцяти градусів вище нуля. Лише в середині тижня пройдуть короткочасні дощі та грози.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

Тернопільська Алея зірок поповниться новими іменами

Наступна стаття

Рогаті моделі: на Тернопільщині дефілювали вбрані у спідниці кози (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.