Працівники Агрохолдингу «МРІЯ» звіряють свою зарплатню, коли заманеться (Відео)

Проект “Територія розвитку

Пан Володимир вирушає в поле. За день, тракторист кластеру «БУКОВИНА» , що у Чернівецькій області, працюватиме на п’яти локаціях, кількість гектарів, які він обробить на ділянках – різна. Та в його зарплаті буде порахована кожна сотка. Детальний звіт із виконаної сьогодні роботи пан Володимир побачить вже завтра. Таку прозору систему нарахувань забезпечують спеціально розроблені інфобокси, які віднедавна з’явились у підрозділах Агрохолдингу «МРІЯ».

 

Виробничий департамент дуже хотів щоб працівники, які працюють в полі могли в будь-який день отримати будь-які дані центрально бази, – пояснює начальник управління ІТ Агрохолдингу «МРІЯ» Андрій Чепіга.

 

Донедавна облік роботи трактористів кластеру «БУКОВИНА» вів агроном Віталій Петрусь. Це, каже пан Віталій, ретельна перевірка і купа паперів.

 

До того, як встановили даний бокс, проблеми були, – розповідає лінійний агроном кластеру «Буковина», Агрохолдингу «МРІЯ» Віталій Петрусь. – Особисто потрібно було звертатися, не могли знати до кого. Наших обліковців просили, дзвонили в Тернопіль, поки отримати інформацію, а для механізаторів то було ще складніше. Вони не могли зрозуміти, що, коли і скільки отримують.

 

Тепер аби знати, скільки грошей нараховано за виконану роботу, працівнику Агрохолдингу достатньо підійти до інфобоксу, ввести свій номер мобільного та код, який прийде в смс, і на екрані з’явиться детальний звіт.

 

Такі інфобокси іт-спеціалісти компанії «МРІЯ» розробили самостійно. Інтернет портал прижився дуже добре, адже як виглядатиме інтерфейс боксу і які функції будуть в ньому закладені, вирішували самі ж користувачі. За місяця 15 інфобоксів встановили на кожному із семи кластерів Компанії у шести областях Західної України. Тож кожен, із 2 тисячі працівників Агорохолдингу, може легко перевірити нарахування.

Попередня стаття

У Тернополі підстрелили жінку-поліцейську (Відео. ОНОВЛЕНО)

Наступна стаття

За мільйон відреставрують фонтан у центрі Тернополя (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.