За мільйон відреставрують фонтан у центрі Тернополя (Фото)

У Тернополі на вулиці Чорновола розпочалася реконструкція водограю «Кульбаба». Тут здійснюють заміну облицювання басейну, а також облаштують сучасну підсвітку та проведуть заміну обладнання машинного відділення. За сприятливої погоди оновлений водограй запрацює уже на День міста.

 

– Водограй Кульбаба востаннє оновлювали у 2008 році. Тоді це була реконструкція з повною заміною всього обладнання, підведенням нових труб та електрики, а також реконструкція чаші. Цього разу у планах реконструкції завершити роботи до Дня міста, – кажуть у Тернопільській міськраді.

 

У проектно-кошторисну документацію на ремонт фонтану закладено 930 тисяч. Наразі міськрада виділила 530 тисяч гривень.

Фото: Тернопільська міськрада 

Попередня стаття

Працівники Агрохолдингу «МРІЯ» звіряють свою зарплатню, коли заманеться (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині ревізор перевіряє дитячі садки і лікарні

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.