Якщо перевізник не покарає водія 13-ї маршрутки, з ним розірвуть договір, – ТМР

У Тернопільській міській раді відреагували на скаргу тернополянки,  щодо водія автобуса маршруту №13, який некоректно себе поводив із використанням нецензурної лексики під час роботи на маршруті.

 

Нагадаємо, водій 13-ї маршрутки зі словами «Закрийте морди і їдьте тихо» відмовився видавати пасажирам квитки за проїзд.

 

У міськраді кажуть за таку поведінку водія – відповідальність несе перевізник.

 

– Відповідно до умов договору з перевізником, останній несе відповідальність за невиконання своїх обов’язків, за виявлені порушення транспортної дисципліни правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, інших законодавчих та нормативно-правових актів стосовно перевезення пасажирів, – повідомляє прес-служба міськради

 

Також у мерії зобов’язалиа перевізника надати в управління транспорту, комунікацій та зв’язку пояснення щодо піднятих питань та притягнути водія вищезазначеного автобуса до відповідальності.

 

– В разі залишення скарги без належного реагування, управлінням буде подано на розгляд виконавчого комітету пропозиції щодо розірвання з перевізником договору в односторонньому порядку на перевезення пасажирів автомобільним транспортом.

Попередня стаття

Відновити Бучацьку ратушу до кінця року не встигнуть, бо не отримали грошей (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині легківка з’їхала з дороги і влетіла у дерево

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.