“Щоб небо над полями було мирним”, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії

Ранок агронома починається задовго до сходу сонця…

Там де колоситься пшениця, де цвіте соняшник та дозріває ріпак, відчуваєш себе  незалежним.  Лише у полі можна дихати на повні груди, відчути свободу та силу. Про наші чорноземи знають у всьому світі.  Земля дає нам не лише міцну основу під ногами, але й фінансову стабільність. Дає відчуття самостійності та суверенності.

До Дня Незалежності Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР разом з Агрохолдингом «МРІЯ» розпочинає цикл сюжетів «Від Мрії до Незалежності».

Агрохолдинг “МРІЯ” працює в шести областях Західної України. Обслуговує понад 160 гектарів землі. У кластері «Поділля» понад дві сотні працівників. Налагоджує роботу усіх – керівник кластеру Григорій Ясінський. Чоловік, закінчивши кар’єру футболіста, почав працювати у сільському господарстві. Каже, завдяки спорту, вміє добитись результату. Тепер разом з командою кластеру «Поділля» реалізує усі плани, які ставить керівництво. Нині він, зазначає, – щаслива людина.

 – Щасливий, бо весь час займався тим, що приносило задоволення, – керівник кластеру «Поділля» Григорій Ясінський.

У команді пана Григорія працює старший агроном Сергій Котнюк. Розповідає, хотів бути механіком чи інженером, але передумав в останню мить.

– Земля для мене краще, народився в селі. Змалку пам’ятаю ці поля, з цікавістю спостерігав за посівною кампанією, потім удобренням, збором урожаю, – розповідає Сергій.

На кластері «Поділля» комірником працює Наталя Данькова. Вона несе відповідальність за півтори тисячі дорогих запчастин. Кожна з них має місце, які каже пані Наталя, може віднайти із закритими очима.

Одразу після школи пан Микола пішов працювати трактористом разом з татом. Змалку батьки прищеплювали любов до техніки і землі.

– Вперше сів на малого трактора, пізніше кермував комбайном, а в Агрохолдингу почав працювати за величезним «биком», де все комп’ютеризовано, – ділиться тракторист Микола Клімов.

Завжди любив техніку й старший інженер кластеру Олег Рога. Нині він відповідає за усю технічну службу, яка має вчасно відремонтувати трактора чи комбайна. Інакше робота в полі стоїть. Краще, каже пан Олег, щоб все було справним, від цього отримую задоволення.

Попередня стаття

На Тернопіллі до Дня Незалежності України відбудуться понад 60 масових заходів

Наступна стаття

На місці скандальної забудови зводять другий поверх (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.