«Виїжджати не планую, бо щодня бачу дружину й донечку», – оператор верстата Ігор Шуст (Відео)

Ігорю Шуст 25 років. Він навчається в ТНТУ імені І. Пулюя. Окрім навчання хлопець працює в Agatastal на координатно-пробивному верстаті. Ця робота, каже Ігор, допомагає йому в написанні дисертації.

 

– В Agatastal працюю близько двох років, робота цікава, багато почерпнув нового, набрався практичних навиків, які корисні при написанні дисертаційної. Виїжджати закордон не планую, бо тут хороша зарплата, графік роботи. Я щодня бачу свою дружину і маленьку донечку, – розповідає Ігор Шуст.

 

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» до Дня Незалежності підготував цикл мотиваційних роликів. Працівники компанії Agatastal діляться своїм досвідом роботи в рідному місті. Їхні історії надихають, спонукають залишитися вдома, заробляти гідну зарплату та щодня бачити своїх дружин і дітей. Кожен з них знає, що таке праця закордоном. Нині вони обрали найцінніше – підтримку рідних, які поруч та роботу, яка приносить задоволення і дозволяє комфортно жити в своїй країні.

 

Дивіться, мотивуйтесь та живіть по-європейськи, працюючи в Україні!

 

 

 

Попередня стаття

Тисячі українців по всьому світу моляться за Україну в прямому ефірі (НАЖИВО)

Наступна стаття

Сім ознак того, що ви вільна духом людина

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.