“Щоб негаразди обминали кожну українську сім’ю”, – працівники Агрохолдингу про Незалежності та мрії

Ранок агронома починається задовго до сходу сонця…

Там де колоситься пшениця, де цвіте соняшник та дозріває ріпак, відчуваєш себе незалежним. Лише у полі можна дихати на повні груди, відчути свободу та силу. Про наші чорноземи знають у всьому світі. Земля дає нам не лише міцну основу під ногами, але й фінансову стабільність. Дає відчуття самостійності та суверенності.

До Дня Незалежності Перше інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР разом з Агрохолдингом «МРІЯ» розпочинає цикл сюжетів «Від Мрії до Незалежності».

Агрохолдинг “МРІЯ” працює в шести областях Західної України. Обслуговує понад 160 гектарів землі. Керівником кластеру «Карпати» є Іван Пудлик. Для нього сільське господарство знайоме з дитинства, бо виріс в селі, працював на землі. Нині він радіє, коли їздить полями, на яких колоситься пшениця чи достигає соняшник.

Пані Надія Манюк в Агрохолдингу працювала бухгалтером, але згодом стала комірником. Жінка каже, точність їй знадобилася, на складі усі запчастини на місцях.

– Я завжди хотіла відчувати себе незалежною, самодостатньою жінкою. На цій роботі я відчуваю себе вільною, – ділиться пані Надія.

Пан Михайло Савчин працює на комбайні вже 33 роки. Його робота, каже, дає йому впевненість і свободу. Віктора до техніки змалку привчав тато. Пам’ятає, як вперше сідав за трактор, – радості не було меж. Агроном Анатолій Позняк щасливий, що працює на своїй землі. Тут відпочиває себе вільним.

 

Попередня стаття

26 серпня – Свято Жнив

Наступна стаття

Тернопільські майстрині вишили 36-метровий рушник (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.