«Закордоном не мав часу зовсім, а вдома з дітьми граємося і вчимо уроки», – складальник дверей Роман Бойко (Відео)

Роман Бойко працює на виробництві дверей один рік. Каже, у нього відповідальна робота, бо працює на завершальному етапі. Він складає двері в компанії Agatastal. Після його праці покупець бачить готову продукцію, це каже, приносить неабияке задоволення. До того ж, розповідає пан Роман, на підприємстві хороші умови праці.

– Відпрацював вісім годин і спокійно повертаєшся додому, де чекають діти й дружина. У мене ще є час з ними погратися, вивчити уроки. Закордоном працював по 12-16 год вдень – це виснажує, забирає здоров’я. Тим паче тут можна заробити ту саму зарплату, що в Польщі. Жодних затримок з виплатою немає ще й щодня смачно годують, і безкоштовно, – розповідає Роман Бойко.

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» до Дня Незалежності підготував цикл мотиваційних роликів. Працівники компанії Agatastal діляться своїм досвідом роботи в рідному місті. Їхні історії надихають, спонукають залишитися вдома, заробляти гідну зарплату та щодня бачити своїх дружин і дітей. Кожен з них знає, що таке праця закордоном. Нині вони обрали найцінніше – підтримку рідних, які поруч та роботу, яка приносить задоволення і дозволяє комфортно жити в своїй країні.

Дивіться, мотивуйтесь та живіть по-європейськи, працюючи в Україні!

 

Попередня стаття

Літо набридло, – тернополяни про відпочинок (Відео)

Наступна стаття

Літні десерти: 3 чудових рецептів тартів з ягодами та фруктами

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.