Смертельна горілка: як відрізнити підроблений алкоголь (Відео)

Щодня від отруєння алкоголем помирає 6 українців. Якщо раніше підробляли дешеву горілку, то сьогодні – елітні напої.  Експерти зазначають, розрізнити сурогат важко.  Треба уважно слідкувати, аби дата розливу алкоголю співпадала з датою  випуску акцизної марки

 

– Ось ми маємо приклад, коли на пляшці дата розливу – лютий 2018 року, а акцизної марки виготовлена ще за рік, тобто у липні 2017 року. Так не може бути. Всі ці процедури здійснюють одночасно, каже перший заступник начальника оперативного управління ГУ ДФС у Тернопільській області Олег Дурняк.

 

Також горілка і алкоголь не можуть продаватися у паперові чи пластиковій тарі. Це заборонено законодавством.

 

Фахівці кажуть, основним критерієм якості є ціна. Тобто коли пляшка елітного алкоголю вартує 80 гривень, то ви не можете його придбати «з рук», або через інтернет за 40 гривень.

 

Нагадаємо в гаражі поблизу Тернополя виготовляли «елітний» алкоголь (Відео)

Попередня стаття

За мир в Україні одночасно молилися майже сотня хорів світу (Відео)

Наступна стаття

Чоловік чи жінка: вчені розповіли, чий мозок сильніший

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.