На ринку у Тернополі згорів кіоск з одягом

Пожежа трапилася сьогодні близько 9-ї години ранку на тернопільському ринку, що по вулиці 15 Квітня. Горів один із торгових кіосків. Вогонь знищив практично весь товар, – розповідає журналістам Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” очевидець.

 

Одяг, який не згорів, також більше не придатний для продажу, адже він в сажі, смердить димом та замочений водою. Аби вогонь не розгорався надалі та не перекинувся на інші приміщення, залишки пошкодженого товару люди викинули з кіоску на бруківку. Пан Микола каже, неподалік згорілого кіоску сильно побивалася жінка. Мабуть, власниця.

 

За попередньою інформацією, займання трапилося через несправну електропроводку. Проте, чи дійсно це так – встановлять фахівці, – зазначив очевидець. Сусідні кіоски, за його словами, не постраждали.

 

Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

На Тернопільщині за спалювання листя серйозно штрафуватимуть

Наступна стаття

Депутат міської ради спростував інформацію про вивіз майна з Почаївської лаври

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.