На вулиці 15 Квітня тернополяни відгороджуються від ринку бетонними блоками (Відео +18)

У Тернополі на вулиці 15 Квітня виник конфлікт між мешканцями прилеглої до ринку багатоповерхівки та підприємцем. Причиною непорозуміння став припаркований вантажний автомобіль, який привіз бетонні плити. Відео з місця події у соцмережі розмістив Борис Яхтин.

 

Люди, аби відгородитися від торгових рядів, вирішили встановити бетонні блоки, – йдеться у пості. Для розвантаження та встановлення важких плит використали спецтехніку. Вантажний автомобіль припаркувався у дворі будинку, позад торгових кіосків.

 

Підприємець, який привіз товар і хотів його розвантажити, через припаркований спецтранспорт не зміг під’їхати до запланованого місця. Відтак, чоловік почав вимагати, аби водій вантажівки забрав транспорт, який перешкоджає руху, а діяльність людей назвав незаконною. На місце події викликали патрульних.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині підліток задля розваги викрав автівку іноземця

Наступна стаття

У правила прийому до вишів на 2019 рік планують внести зміни

One Comment

    Avatar
  • Молодці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.