У Почаєві депутатам пропонують помінятися зі школярами кріслами

Фото Тарас Паляниця

Жителі Почаєва обурені станом класів для школярів. Зокрема, відсутністю нових крісел для дітей. Натомість, як написав на своїй сторінці у Фейсбук Тарас Паляниця, голова Почаївської міської ради Василь Бойко виділив кошти на придбання меблів у зал голосування для місцевих депутатів. Тепер чиновники сидять на нових зручних кріслах, а школярі протягом декількох годин – на старих.

 

– Дякуємо нашому Почаївському міському голові Василю Бойко за виділення коштів на крісла в зал голосування для місцевих депутатів. Нам дуже і дуже зручно. P.S. Реформа в освіті (Нова Українська Школа) Почаївської ЗОШ торкнулася частково. Висновок: депутати сидять на нових кріслах, діти – на старих!, – йдеться у пості Тараса Паляниці. 

 

Люди емоційно зреагували на таке повідомлення. У коментарях під постом вони пропонують депутатам помінятися зі школярами кріслами. Адже, на їхню думку, чиновники і так використовують ці меблі лише декілька разів в місяць, а дітям доводиться сидіти на старих кріслах по кілька годин щодня.

 

– Я думаю що можна замінити ці стільці шкільними,ніхто ж з депутатів не зможе відмовити дітям? А коли у всій школі будуть такі,то ми дозволимо їм і собі придбати. А поки що зарано… , – написав у своєму коментарі під постом Петро Щіпський.

 

Людмила Маліброда

Фото Тарас Паляниця

Попередня стаття

22-23 вересня відбудеться Х Всеукраїнська проща військових до Зарваниці

Наступна стаття

На Тернопільщині через крадіжку 17-річному юнаку загрожує 6 років ув’язнення

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.