Тернополянин на балконі вирощував коноплю

Лікарі швидкої медичної допомоги, які приїхали на виклик до 43-річного тернополянина, помітили, що чоловік неадекватно себе поводить. Медики викликали правоохоронців, які, оглянувши приміщення, виявили, що на балконі у чоловіка ростуть зелені насадження, ймовірно, кущі конопель. Окрім того у мешканця квартири, було виявлено і пакет висушеної, ймовірно, наркотичної речовини.
На місце події була викликана слідчо – оперативна група та у ході слідчих дій було вилучено 82 рослини .

 

За фактом події, на чоловіка відкриті два кримінальних провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), а також за ст. 310 ККУ (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

 

Попередня стаття

«Треба забувати про СРСР», – тернополяни про нове військове вітання (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині продають протерміновані продукти з пліснявою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.