«Не допускати до них дітей», – тернополяни про смертельні ігри (Відео)

«Синій кит», «Червона сова», а тепер й «Момо» – небезпечні ігри, які схиляють до самогубств. У зоні ризику переважно підлітки. Починається все з того, що адміністратори дають учасникам груп травматичні “завдання” – наприклад, свідомо порізати собі руки лезом, відзнявши усе це на відео. Кінцевою метою “гри” є доведення дитини до самогубства, яке вона також повинна зафіксувати на камеру.

Тернополяни кажуть, що потрібно контролювати своїх дітей, аби ті не потрапили у зону ризику. Додають, що у підлітків має бути мінімум віртуального спілкування.

Що знають тернополяни про смертельні ігри – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

Замість стихійного ринку у Бучачі облаштують сучасний сквер

Наступна стаття

19 вересня – День народження смайлика

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.