Керівник Тернопільського осередку ВО “Автомайдан” заявив про припинення повноважень

фото з архіву Ігор Василів

Керівник Тернопільського обласного відокремленого підрозділу ГО “ВО”Автомайдан” Ігор Василів написав заяву на тимчасове припинення своїх повноважень. Причин для прийняття такого рішення є декілька, – написав він у своєму пості у Фейсбук. Наразі, до моменту призначення нового очільника, виконуватиме покадені на нього обов’язки керівника, – зазначив Ігор Василів та додав, що й надалі залишатиметься активістом “Автомайдану”.

 

– Такі діла…✍️ Вирішив подати заяву на призупинення повноважень керівника Тернопільського осередку ВО,,Автомайдан‘‘.?‍♂️ На це є декілька причин…??Сподіваюсь, що все що ми робили разом ці чотири роки, буде продовжувати наступний керівник, а поки що виконуючий обов`язки.Я і надалі залишаюсь активістом Автомайдану. Дякую всім за співпрацю?Ігор Василів. Пи.Си. adios mockachos?, – написав Ігор Василів.

 

підготувала Людмила Маліброда

фото з архіву Ігор Василів
Попередня стаття

На Збаражчині впіймали водія, який незаконно зливав сироватку (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі вшанували День народження оперної співачки Соломії Крушельницької

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.