На Гусятинщині через злив нечистот у річці загинула риба

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

ТОВ «Радехів цукор» Хоростківське виробництво вилило у річку неочищені стічні води з перевищенням нормативів гранично допустимих скидів. При перевірці факту забруднення річки Тайна в межах Хоросткова, сіл Хлопівка, Увисла, Ціліїв, ст. Нижбірок, Личківці Гусятинського району порушення зафіксувала Державна екологічна інспекція у Тернопільській області. У водоймі виявили загиблими 48 рибин, сума завданих збитків – 103 тисячі 74 гривні.

 

24-25 вересня Інспекція провела позапланову перевірку Хоростківського виробництва ТОВ «Радехів цукор». Складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.59 КУпАП на відповідальну посадову особу, видано припис на усунення порушень.

 

Оскільки в даному правопорушенні вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.242 КК України, матеріали перевірки в порядку ст.214 КПК 03.10.2018 р. направлено до Гусятинського відділення поліції ГУНП в Тернопільській області для вжиття заходів реагування в межах компетенції. Повідомляє Державна екологічна інспекція у Тернопільській області.

Попередня стаття

На виплату зарплат медикам та освітянам у Тернополі виділили 20 мільйонів гривень

Наступна стаття

У Тернополі автоматизують систему оплати за паркування

One Comment

    Avatar
  • А штрафу дадуть 51гр

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.