Учні початкових класів Тернополя біжать заради тих, то не може (Відео)

 

Учні Тернопільської школи з поглибленим вивченням основ економіки долучилися до відомого в краї проекту “Життя без меж”. Аби допомогти дітям з інвалідністю, школярі бігли. Відео зі словами підтримки опублікувала у себе на сторінці вчитель фізкультури Ірина Притула. Хлопчики і дівчатка бігли заради тих, хто цього поки що зробити не може.

 

Нагадаємо, аби зібрати кошти на реабілітацію чьотирьох дітей з інвалідністю, у Тернополі стартував флешмоб “Біжи заради тих, хто не може”. Він є першою хвилею проекту “Життя без меж”, який започаткувала тернополянка Олена Коваль. Сума, яку необхідно зібрати – 44 тисячі 25 гривень. Загалом, хвиль у зазначеному проекті буде декілька і всі вони будуть спрямовані на охоплення різних сторін життя дітей з інвалідністю.

 

Організатори першої хвилі “Біжи, заради Тих, хто не може” – Олена Коваль та Олександр Хома. Учасники – четверо дітей, які за зібрані кошти пройдуть реабілітацію у центрах, де вже раніше досягли хороших результатів.

 

1. Воробйов Макар – 5 років – діагноз: ДЦП.
2. Сиротюк Анна – 9 років – діагноз: ДЦП.
3. Гусарук Антон – 4 роки – діагноз: глибока недоношеність, статичні тетрапарези, гідроцефалія.
4. Гусарук Богдан – 4 роки – діагноз: глибока недоношеність, статичні тетрапарези.

 

Триватиме перша хвиля – два місяці. За цей час для необхідно зібрати 44 тисячі 25 гривень.

 

Що потрібно зробити – люди, здійснюючи власну пробіжку, повинні відзняти коротке відео і опублікувати на своїй сторінці у фб з хештегом – #Біжи_заради_Тих_хто_не_може. Також вони за бажанням вноситимуть свій посильний вклад, перераховуючи символічну суму коштів. Надалі у викладеному пості учасники позначатимуть своїх друзів, які можуть підтримати естафету далі.

 

В кінці кожного тижня Олександр Хома звітуватиме – загальну суму коштів, які надійшли на його картковий рахунок, він опублікує групі в Fb – Життя Без меж. Також  організатори нададуть фото і відео-звіти з пройдених дітками реабілітацій.

 

Рахунок: ПриватБанк 5168-7573-7503-7282 – отримувач Хома Олександр

Контактні особи: Helena Koval, Олександр Хома, Zoriana Mykhalska.

Телефони: +38 068 225 01 74, +38 097 627 5572, +38 097 872 8948

 

 

Ви бігтимете заради цих дітей. Не будьте байдужими.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Якщо тарифи на проїзд не підвищити, працювати не зможемо, – перевізники Тернополя

Наступна стаття

Жителька Тернопільщини вкрала у львів’янки 2 тисячі пар шкарпеток

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.