Анатолій Гриценко про пріоритети роботи після виборів (НАЖИВО)


Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко під час прес-конференції у Тернополі назвав пріоритети роботи своєї команди після перемоги на виборах.

Так, за його словами, це будуть безпека, справедливість та економіка.

Він додав, що безпека це окремий мирний план, план зміцнення оборони, який вже напрацьований.

Говорячи про принцип справедливості, лідер «Громадянської позиції» наголосив на впровадженні  антикорупційного пакету, створенні прозорого та чесного суду.

Щодо третього, економічного,  блоку, то, за словами Анатолія Гриценка, його команда співпрацює з економічними асоціаціями, аби вирішити питання кожного прошарку населення. Також на рівні з економікою повинна бути і екологія. Адже, як зауважив Анатолій Гриценко, це майбутнє нашої планети а отже наше здоров’я.

Про команду та її роботу після президентських виборів – дивіться  у прямому ефірі «МедіаТОРа» у програмі «Позиція»

Попередня стаття

На Тернопільщині коні до смерті забили пенсіонерку

Наступна стаття

Бабине літо у Тернополі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.