Європейський банк профінансує будівництво Північної об’їзної Тернополя

У грудні буде підписано Угоду з ЄІБ на фінансування будівництва Першої черги Північної об’їзної м. Тернопіль.

 

17 грудня цього року у м. Брюссель буде підписано Угоду на фінансування Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) проекту будівництва Першої черги Північної об’їзної м. Тернопіль від траси М-12 на ділянці Тернопіль – Хмельницький до М-19 на ділянці Тернопіль – Дубно.

Про це під час робочої зустрічі домовилися керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак та віце-президент Європейського інвестиційного банку Вазиль Худак.

 

На зустрічі також обговорили питання реконструкції до категорії швидкісне шосе з 4-ма смугами руху (по дві в кожен бік) дороги М-09 на ділянці Львів – Тернопіль. Повідомляють в Укравтодорі.

Попередня стаття

Міносвіти назвало дату реєстрації та проведення пробного ЗНО

Наступна стаття

«Їх треба перестати слухати», – тернополяни про артистів, які виступають в Росії (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.