Пенсіонер, який хотів підірвати квартиру, неодноразово нападав на сусідів (Відео)

64-річний чоловік сьогодні, 22 жовтня, закрився у квартирі та погрожував підірвати її. Сусіди кажуть, з неадекватною поведінкою стикалися і раніше. Пенсіонер неодноразово погрожував простим перехожим, а сьогодні з ножем накинувся на людей.

– Він вибіг на вулицю у халаті. У руках мав ніж – спочатку подряпав одну авітвку, а потім побачив нас і  кинувся наздоганяти. Я з дружиною та сином заховалися у авто, – розповідає Сергій Матушевський на сім’ю якого сьогодні напали.  

Пан Сергій одразу викликав поліцію. Поки правоохоронці їхали – пенсіонер зачинився у квартирі та відкрив всі камфори на заговій плиті. З вікна 6-го поверху вигукував, аби до його дверей ніхто не наближався.

– Сказав, що підірве всіх. У квартирі відкрив газ і навіть почав зворотний відлік до вибуху, – начальник Управління патрульної поліції Тернополя Богдан Шевчук.

Аби уникнути лиха, поліціянти виламали двері та надягнули на пенсіонера кайданки. Чоловіка госпіталізували до психоневрологічної лікарні. Сусіди кажуть, що доглядати за пенсіонером нікому. Його дружина померла кілька років тому , донька проживає у іншому місті. Також будь хто з родичів  відмовились приїжджати на місце інциденту.

 

Попередня стаття

При призначенні субсидій тернополянам враховуватимуть не загальну, а опалювальну площу

Наступна стаття

Що відбувається з дyшею на 3, 9 і 40 день

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.