У Тернополі відбудеться ІІ Всеукраїнський Фестиваль психологічних ігор

27-28 жовтня у Тернополі відбудеться ІІ Всеукраїнський Фестиваль психологічних ігор за участі ігропрактиків зі всієї України та з-за кордону. Концепція заходу – максимальна користь для його учасників. Кожну гру проводитимуть у найбільш розгорнутому та повному форматі, щоб опрацювати проблеми та запити, які найбільше турбуватимуть учасників.

 

Організатори заходу запрошують всіх бажаючих взяти участь у фестивалі. Працюватимуть чотири лінійки, кожна з яких буде поділена на п’ять локацій:

  • особистого розвитку
  • гармонійних взаємостосунків
  • бізнес-напрямку та фінансової ефективності
  • психосоматики та збереження здоров’я
  • жіноцтва

 

Початок фестивалю о 10:00 годині. Для участі у заході необхідно попередньо зареєструватися. Отримати детальну інформацію можна за номером тел.: +38(067)332 4545. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Теребовлянщині під мотоблоком загинув чоловік

Наступна стаття

За централізоване опалення та гарячу воду тернополяни платитимуть більше

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.