На перехресті Степана Бандери на автомобіль впала лінія електропередач (Фото)

 

У Тернополі зранку на автомобіль Mercedes Vito впала тролейбусна лінія електропередач. Водій виїжджав зі Слівенської на проспект Степана Бандери. На місце пригоди одразу приїхали патрульні.

 

-Сьогодні о 9:10 год. на спец лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Слівенська та С. Бандери на автомобіль заявника Mercedes Vito впала тролейбусна лінія електропередач, внаслідок чого транспортний засіб отримав механічні пошкодження. На місці події працює екіпаж патрульної поліції для встановлення всіх деталей інциденту», – повідомили у прес-службі патрульної поліції у Тернопільській області.

 

 

Попередня стаття

У лікарні помер патрульний, який потрапив у ДТП на трасі Тернопіль-Львів-Рава-Руська

Наступна стаття

Президент України має скасувати рішення про підвищення ціни на газ, – Юлія Тимошенко (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.